Fira Valborg i Flyinge!

Äntligen känns det som att våren har kommit på riktigt! Även om det fortfarande smäller till och blir kallt med jämna mellanrum. Och så klart vill vi då alla också fira Valborg i Flyinge. Vi i Flyinge Scoutkår arrangerar och precis som det brukar kommer vi att ordna ett vackert bål, korvgrillning, kaffe och lotterier mm.

Bålet tänds kl 20.00
Platsen är som vanligt “lilla grusan”
(vid Ljungbjersvägen i Flyinge)

Fackeltåget
Scouter och barn i byn som vill vara med och gå i fackeltåg/flaggtåg samlas på scoutgården ca kl 19.15. Tåget avgår ca 19.30. Barnen i klass 2 och uppåt brukar kunna bära facklor, för de yngre kan det vara bra att ni tar med en flagga istället – hemgjord/egengjord flagga blir jättebra! Vi vill också gärna att barnen har en vuxen som går med i närheten (bakom fackeltåget).

Vi behöver hjälp!
Vi behöver också hjälp av er för att ro iland det här projektet.

1. Sprid informationen – Berätta för alla ni känner att det blir valborgsfirande i Flyinge. Självklart vill vi att så många som möjligt kommer. Vi kommer att ha affischer och information i tidningarna, på hemsidan och Facebook men snacket från person till person är fortfarande bland det viktigaste för att se till många kommer och firar med oss.

2. Hjälp på plats – Vi behöver vuxna på plats för att hjälpa till med:
korvgrillning
kaffeförsäljning
eldvaktande
lotterier
Alla scouter är också mycket välkomna att hjälpa till med att sälja lotter under kvällen. Maila calle@paxbrygghus.se och meddela vilka som kan komma och vara med.

Vi ses!
Scoutledarna via Calle